היישה בר, בר הקוקטיילים והאוכל בכפר סבא משיק תפריט חדש בימים אלו.
"Hisha בר-מסעדה נפתח ב-2016 מתוך מחשבה כי הדבר שהכי חסר באזור השרון לקהל האיכותי, זה מקום בילוי עם סינרגיה מושלמת בין אוכל של מסעדה לבין אווירת בר, עם קוקטיילים משובחים ודגש על מוזיקה נוכחת", אומרת יעל סהר, מבעלי המקום.
את hisha הקימה סהר עם זהר גבאי, ורותם עסיסי האחראיות גם על קפה המדרחוב בכפר סבא וקפה מתתיהו בהוד השרון, הפועלים כבר שנים ומעניקים אלטרנטיבה ייחודית לרשתות הקיימות באזור.
בין המנות החדשות בתפריט:
נקניק סרבלרד מיובש, פרושוטו פרוס דק, שמן זית ואספרגוס, גבינת קממבר כמהין, מלח ים אטלנטי ולחם חם (38 שקל), ברוסקטה, טרט בייקון טלה, בצל סגול קטן, שברי אננס קריספי, פניני בלסמי וקרם עגבניות שרופות (38 שקל), ניוקי תפוח אדמה וארטישוק ירושלמי ברוטב שמנת עדין, פטריות פורטאבלו ושברי ערמונים (69 שקל). פיצה כמהין, ממרח כמהין לבנות, גבינת מוצרלה, גבינת פרמז'ן, עלי בזיל (59 שקל), קבב טלה, פטרוזיליה, נענע וצנוברים. מוגש עם טחינה הר ברכה, תפוח אדמה מדורה (69 שקל), המבורגר, בשר טלה מעורב עם בשר טחון, 220 גרם, לחמנייה בעבודת יד, חסה סלנובה, פרוסות עגבנייה, חמוצים, בצל סגול מוגש עם צ'יפס היישה לצד איולי פלפלים, מיונז וקטשופ (59 שקל).