מסעדת שוקרייה בהוד השרון נפתחה מחדש: מסעדת שוקרייה של השף ניר שלמור, עברה מהפך. היא החליפה מיקום ותפריט והפכה ממסעדת שוק קטנה לביסטרו מקומי רחב ידיים עם חצר קסומה ומוצלת. שוקרייה החדשה היא פנינה קולינרית בהוד השרון, השף ניר שלמור (קפה נואר, אדיסון), משלב את מטבחי הלבנט, בתפריט אחד רב טעמים, שמח וייחודי בשילובים שלו.
4 צפייה בגלריה
שוקריה בהוד השרון
שוקריה בהוד השרון
שוקריה בהוד השרון
(צילמיום: עוז אוחיון)
במסעדה החדשה, מגשים שלמור את כל הפנטזיות הקולינריות שלו, בלי מגבלת מקום. ולכן הוא הרחיב את הקונספט והפך את שוקרייה לביסטרו שוק לבנטיני. הג'וספר ומנות שהן אבני דרך הגיעו משוקרייה הישנה וקיבלו רענון. לצידן נוספו הרבה מנות חדשות המשלבות ירקות, מרקמים ותבלינים בשפה הקולינרית של שלמור. האוכל בשוקרייה הוא אוכל שמח ורב טעמים, המנות של ניר מטופלות בצורה המיטבית ונהדרות באיכותן, ובעיקר משמחות את הלב ואת הפה. חתימת היד הייחודית של שלמור, באה לידי ביטוי בכל היבט במטבח, מתפריט הבראנץ', דרך מאפי הבוקר, ותפריט הערב.

קראו גם:

4 צפייה בגלריה
שוקריה בהוד השרון
שוקריה בהוד השרון
שוקריה בהוד השרון
(צילום: עוז אוחיון)

ראשונות: טאקו פיסטוק- עם טרטר דג ואיולי תפוז 74 ; כרישה בתנור- על קרם בצל עם פטריות פורטובלו וברי צלויה 54 ; גספצ'ו בוראטה – עגבניות שרי צלויות, בצל קלוי ובזיליקום בתנור פחם 74 ; טרטר דג על מלון – דג לבן, מיץ לימון, שמן זית, צ'ילי, בצל סגול וכוסהרה 89 ; סביצ'ה שוקרי – דג לבן, כרוב סגול, גמבה, כוסברה, לימון, שמן זית, צ'ילי, אבן יוגורט, בלסמי ופיתה באש גלויה 89 ; נתח איכרים – חסה צלויה בתנור פחם עם הרבה פרמזן ברוטב קיסר קלאסי 48 ; סלט זוקיני – רצעות זוקיני, בזיליקום, שקדים קלויים וגבינת פטה מונח על קרם פרש 54 זוג משמיים - חציל קלוי טחינה גולמית גבינת פטה בליווי זעתר טרי וסלסת עגבניות 45 ;

4 צפייה בגלריה
השף ניר שלמור בשוקריה הוד השרון
השף ניר שלמור בשוקריה הוד השרון
השף ניר שלמור בשוקריה הוד השרון
(צילום: עוז אוחיון)

עיקריות: קבב דג - מוגש על לאבנה ופיתה זעתר ועגבנייה צלויה 102 ; חריימה - דג לבן ברוטב אדום כוסברה וירקות צלויים מוגש עם חלה שרופה 98; פילה דג קראנץ - מוגש על פירה 96 ; קבב להמונים - עם שומן כבש ,פטרוזיליה, ירקות צלויים טחינה,סלסה ופיתה/פירה 74 74; לחמא בעג׳ין - בשר טחון טחינה ועלים מהשוק על פוקצ׳ה 62; וינר שניצל - שניצל עגל פירה/ציפס 89; פרגית ועסיסית - בתנור פחם פטרוזיליה, ירקות צלויים, טחינה, סלסה ופיתה 74
בשוקרייה הקים שלמור גם מעדנייה קטנה, ובה ניתן לקנות הביתה גרבלקס כבוש במקום, מסבחה שלהם, עלי גפן, צזיקי, לאבנה עם ירקות גינה ועוד.
המסעדה מעוצבת עם אלמנטים ים-תיכוניים כפריים. מול בר הישיבה הנעים ממוקמת ויטרינת מדפים עם כלי חרס בעבודת יד, עציצים, ספרים ופסלים קטנים, פינת ישיבה עם כורסאות עור נוחות. מפלס עליון ובו שולחנות, תחום בבריקים וציור קיר בצבעי אדמה. החצר המוריקה של שוקרייה, מזמינה לשבת בצל העצים, ולהנות מתפריט הבראנץ' הייחודי, ממאפי בוקר מתובלים וממנות מעדנייה, לצד קנקן סנגריה קר.

4 צפייה בגלריה
שוקריה בהוד השרון
שוקריה בהוד השרון
שוקריה בהוד השרון
(צילום: עוז אוחיון)

בבראנץ המוגש מידי יום עד 15.00 ניתן להנות ממאפים כמו: קרואסון כנאפה- גבינה קדאיף מי סוכר פיסטוק, קרואסון מסקרפונה ודובדבני אמרנה, דניש תבלינים- הל, ציפורן וקינמון, קרואסון גלידה, קראנץ' חלבה ותבלינים, קראנץ' ריקוטה ודובדבנים ועוד
בקרואסון פרעצל - מקושקשת בפרמזן, בצל ירוק ושמנת חמוצה 45 ; סלמון כבוש, צנונית, צ'ילי חריף, בצל סגול ושמנת חמוצה 52; בייקון טלה, צדר, רוטב קיסר, חסה, עגבנייה ובצל 56 ; ביצים בנוסח בנדיקט - בייקון טלה, הולנדייז, מריחה של רוטב קיסר ותלתלי בצל ירוק על בריוש 63 ; סלמון מעושן, הולנדייז, מריחה של יוגורט יווני 63 ; לאבנה עריסה - לאבנה עם עריסה וביצה עלומה כוסברה טרייה וחלה שרופה בצד 45; בעל הבית השתגע - השקשוקה שלנו בטעמי מזרח עם יוגורט יווני ותערובת תבלינים המיוחדת שלנו וחלה אישית 64 ; בשרשוקה - השקשוקה שלנו עם בשר וגרגירי חומוס לצד חלה אישית 79; לפת מפתיעה - פוקצ’ה בתנור גחלים עם עלי לפת כבושים, תרד, שתי עיניים ואבן יוגורט 62
גם בתפריט המשקאות בא הייחוד לידי ביטוי: עם קנקני סנגרייה מתובלת כמו סנגריה אוזו 12 - אוזו, צינזנו, פייר פראן, מיץ לימון, מונין שקדים; סנגריה לבנה והדרית- צינזנו ביאנקו ,הנסי, אלדרברי, מיץ לימון; סנגריה טרופי - פלנטיישן אננס, צינזנו רוסו , פסיפלורה ,אננס ומיץ לימון 80 חצי ליטר וקוקטיילים מתובלים, מבחר שפריצים, והרבה יינות מצוינים.
בשוקריה גם מוגשות מדי יום עסקיות מצוינות.
שוקרייה
דרך רמתיים 21 הוד השרון | 077-5328604
שני-חמישי, שבת 10.00-23.00 | שישי 09.00-23.00